Pyörävuokrauksen varaus- ja maksuehdot

Pyörävuokrasopimus:

Minä (Vuokraaja) olen vuokrannut Matka-Viitala Oy:ltä (Vuokranantaja) pyörän, olen lukenut sopimuksen ja hyväksyn allekirjoituksellani seuraavat:

 

1. Pyörien vuokrahinta maksetaan paikanpäällä käteisellä (tai kortilla) myös laskulla mahdollista etukäteen. Vakuudeksi Vuokraajan tulee jättää pyydettäessä voimassa oleva henkilökortti, passi tai ajokortti tai suorittaa vakuusmaksu. Vakuus palautetaan takaisin Vuokraajalle pyörien palautuksen yhteydessä, mikäli pyörälle ei ole tapahtunut vahinkoa. Pyörät on palautettava viimeistään vuokrausajan päättyessä siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle annettaessa. Mikäli Vuokraaja haluaa jatkaa vuokrausaikaa, on siitä sovittava vuokranantajan kanssa ennen vuokrausajan päättymistä. Vuokrahinta perustuu käytettyyn aikaan tai ennalta sovittuun hintaan, joka on ilmoitettu Vuokraajalle. Mikäli Vuokraaja palauttaa pyörät myöhässä tai jättää ne kokonaan palauttamatta, vuokranantajalla on oikeus periä lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka.

 

2. Vuokraaja on täydessä vastuussa pyöristä koko vuokra-ajan, kunnes ne on luovutettu takaisin vuokranantajalle. Pyörää ei saa antaa toisen henkilön haltuun. Vuokraaja sitoutuu käsittelemään pyörää keliolosuhteet ( mm. märkä- tai talvikeli) huomioiden turvallisesti ja huolillisesti.

 

3. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon käyvän arvon mukaan, ellei hän kykene osoittamaan huolehtineensa vuokravälineistä huolellisesti. Vuokraajan tulee ilmoittaa viipymättä pyörän katoamisesta tai pyörälle aiheutuneesta vahingosta. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapyörästä sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä. Vuokraaja ajaa pyörällä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan. Mikäli pyörä katoaa tai se varastetaan, Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokranantajalle vastaavan pyörän hankintahinnan.

 

4. Pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se oli vuokralle annettaessa. Vuokraaja on täydessä vastuussa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen välineille aiheutetut vahingot sekä pyörästä kadonneet osat. Jos pyörä palautetaan ennen sovittua määräaikaa, vuokrahinnasta ei suoriteta palautusta.

 

5. Vuokraaja vakuuttaa sitoutuvansa huolehtimaan sähköpyörästä niin, että pyörä on aina lukittuna vaijerilukolla kun sähköpyörä on ilman valvontaa sekä kaikki irrotettavat lisävarusteet (akun lukon avaimet ja pyöräilykypärä ) ovat tällöin vuokraajan mukana. Sähköpyörä tulee lukita vaijerilukolla mielellään kiinteään kohteeseen, kuten tolppaan, pyörätelineeseen, kaiteeseen tms. Vuokraajan ei tule jättää sähköpyörää kohtuuttomanpitkäksi aikaa ilman valvontaa.

 

6. Peruutukset varauksista tulee tehdä viimeistään 24  h ennen vuokra-ajan alkamista sähköpostilla tai puhelimella, jolloin mahdollinen etukäteen maksettu vuokrahinta palautetaan, muussa tapauksessa varauksen mukainen maksu veloitetaan / tai ei suoriteta palautusta.

 

7. Vuokranantaja varaa oikeuden olla vuokraamatta sähköpyörää ilman selityksiä, jos vuokraaja ei vaikuta luotettavalta, vaikuttaa kykenemättömältä ajamaan sähköpyörää tai huolehtimaan turvallisesti pyörästä.

 

Vuokraajan allekirjoitus ja päivämäärä

Osoite

Puhelinnumero

 

Vuokranantaja Matka-Viitala Oy, Virttaanraitti 239, 32560 Virttaa , puh 044 040 5140

Copyright VirttaaBikes.fi / Matka-Viitala Oy  -  Tietosuojaseloste  -  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet